Manchester United 23-24 kit läckt


Manchester United 23-24 kit läckt

.

Billiga Fotbollströjor förutspår Manchester United-dräkten för 2023-24 baserat på läckta bilder. Förutsägelser är minst 80% korrekta. Tröjan hyllar klubbens hemstad Manchester och har en unik, diskret grafik. Naturligtvis är den gjord av Adidas och kommer att bäras i Premier League nästa säsong.
Adidas Man United 2023-2024 hemmatröja kombinerar den klassiska röda huvudfärgen med svart logga och tre ränder och vita detaljer. Det är första gången Adidas har använt svart som sekundärfärg sedan säsongen 2019-2020. Officiellt är rött känt som "Team Collage Red." Huvudsponsorn, namn och nummer och DXC Technology-sponsorlogotypen är vita. Designmässigt fångar Manchester Uniteds hemmadräkt 2023-24 verkligen själva kärnan i Manchester. Tröjan har ett återkommande mönster som troligen kombinerar Lancashire-rosorna med de geometriska mönstren på Trafford Road Bridge. Lancashire Rose är den heraldiska symbolen som representerar det historiska Lancashire grevskapet i nordvästra England. Det är en röd ros med guldcentrum och har använts som länets vapen i århundraden. Lancashirerosen används fortfarande idag i olika former, till exempel på länets flagga och vapen av Lancashires cricket- och rugbylag.
Trafford Road Bridge byggdes 1896 och är en av de äldsta bevarade broarna i staden. Bron, som sträcker sig över Manchester-kanalen, var en viktig trafikled under den industriella revolutionen, som förbinder industriområdet Trafford Park med resten av staden. Det är fortfarande ett viktigt landmärke i Manchester idag, för fotgängare och fordon. Ser du fram emot Manchester United F.C. nya hemmatröja för säsongen 2023-24? Låt oss veta i kommentarerna och kolla in 23-24 kitöversikten för 2023-24 kitläckage.

6 Views

Comments